Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Om os

I INNO X Health brænder vi for behovsdrevet og evidensbaseret innovation i sundhedssektoren. Vores mission er at forvandle reelle sundhedsbehov til konkrete løsninger.

Gennem vores tilgang til uddannelse og forskning arbejder vi for en værdiskabende sundhedssektor til gavn for patienter og samfund. Vi stræber mod, at virksomheder bliver bedre til at udvikle og kommercialisere produkter og vi klæder sundhedspersonale på til at integrere behovsdrevet innovation i deres dagligdag.

INNO X Health er en selvstændig enhed under Institut for Klinisk Medicin ved fakultetet Health på Aarhus Universitet. Vi arbejder i Danmark, men prioriterer globalt udsyn. Det mener vi sikrer vidensdeling, inspiration og de bedste resultater.

I INNO X Health prioriterer vi netværk og samarbejder med forskellige institutioner på tværs af Aarhus Universitet og Region Midtjylland og med private virksomheder og andre universitetsbaserede innovationsenheder verden over. 

Uddannelse

INNO X Health udbyder en række forskellige kurser og efteruddannelser, hvor deltagerne får værktøjer og metoder, der gør dem i stand til at udvikle og integrere løsninger, der gør en forskel i sundhedssektoren.

Målet for INNO X Health uddannelser er, at endnu flere i sundhedssektoren skal tænke behovsdrevet innovation ind i deres daglige arbejde. Vi uddanner sundhedsentreprenører, der hjælper patienter, kollegaer og samarbejdspartnere med at integrere løsninger, der gør en reel forskel. Og dermed udvikler sundhedssektoren. 

Forskning

Hos INNO X Health involverer vi os i evidensbaseret forskning rettet mod sundhedssektoren. Vi støtter op om forskningsprojekter, der fokuserer på viden og produkter, som både samfund og patienter kan få glæde af. Vi lægger stor vægt på tværfaglighed og involverer eksperter fra forskellige fagområder for at sikre det bedst mulige resultat.