Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Erhvervsambassadør

- Tætte relationer mellem Aarhus Universitet og omverdenen

INNO X Health varetager funktionen som erhvervsambassadør for Instituttet for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet, HEALTH.

Aarhus Universitet vil bringe universitetets viden i anvendelse gennem tætte og innovative relationer med erhvervsliv, myndigheder, organisationer og civilsamfundet. Målet er at skabe økonomisk, kulturel og social værditilvækst og kompetencemæssig udvikling for de deltagende parter. 

Helt centralt for at realisere disse ambitioner er udviklingen af et netværk af erhvervsambassadører, der skal lette og sikre samspillet mellem forskere og virksomheder. 

Erhvervsambassadørerne skal gøre det nemmere for virksomheder at få adgang til forskningsbaseret viden, ligesom de skal hjælpe de forskere, der ønsker at samarbejde med eller starte egen virksomhed. 

Erhvervsambassadørene kan:

  • tage initiativ til og understøtte samarbejde med erhvervslivet, andre enheder på Aarhus Universitet eller øvrige parter
  • bidrage til, at relevante informationer finder den rette modtager, uanset om modtageren befinder sig på ambassadørens eget institut eller enhed - eller et sted i omgivelserne
  • sikre erfaringsopsamling og koordinering internt på Aarhus Universitet