Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Behovsdatabase

- kliniske behov fra den danske sundhedssektor

Hos INNO X Health går vi ind for aktiv videndeling. Vi mener, at bedre muligheder og skarpere løsninger opstår, når viden aktivt bliver delt mellem engagerede mennesker på tværs af landegrænser og fagområder. 
Derfor har vi blandet andet udviklet en behovsdatabase, hvor kliniske behov bliver samlet og specificeret. I første omgang primært af deltagerne på INNO X Healths kurser. Et klinisk behov er et reelt, eksisterende behov eller problem, som sundhedspersonalet møder i deres daglige arbejde. Behovene i databasen er resultatet af et stort stykke observationsarbejde, foretaget på kliniske afdelinger på Aarhus Universitetshospital. 

Udover at muliggøre videndeling omkring kliniske behov på sygehuse i indland og udland, giver databasen adgang til viden, data og indsigt, som er tilgængelig for alle med interesse i at arbejde med evidensbaseret innovation til sundhedssektoren.

Databasen indeholder ligeledes observationsdata, en kontekst for behovene og de kliniske effekter, der kan opnås, hvis løsninger til de enkelte behov bliver udviklet. Yderligere detaljer om kliniske og økonomiske perspektiver, markedsmuligheder og mulige løsningskoncepter, kan fremskaffes ved forespørgsel ved INNO X Health.

INNO X Healths behovsdatabase er tilgængelig for alle.

For Login til behovsdatabasen eller for yderligere detaljer om et specifikt behov, kontakt os.