Improve your research project with entrepreneurial methods

- Ph.D. kursus udbudt under Ph.D. skolen på HEALTH

Introduktion

Få indsigt i metoder inden for behovsdrevet innovation som kan hjælpe dig med at tage vigtige beslutninger i forbindelse med din forskning

Kurset er målrettet mod at give dig værktøjer til præcist at formulere værdien af din forskning og dermed peger fokus mod specifikke eksisterende behov i sundhedssektoren og løfte dine muligheder for at søge funding.

At arbejde behovdrevet i din forskning sikrer at dit hårde arbejde og dine resultater når længere ud end i publikationer og får en reel effekt i samfundet.

Kurset har desuden et stort fokus på interpersonelle kompetencer og vil udfordre og udvikle dine evner til at samarbejde og kommunikere på tværs af faggrænser og speciale.

Kurset udbydes af Ph.D. skolen på HEALTH

Målgruppe

Kurset udbyder til studerende med en kandidatuddannelse, forskningsårsstuderende og Ph.D. studerende.

Vær opmærksom på at det er vigtigt for deltagelse at du som Ph.D. studerende kan dele forudsætninger og foreløbige resultater for dit studie.

Formål og indhold

Kursets formål er at skabe en øjenåbner for værdien af interdisciplinær forskning og behovsdrevne metoder som en måde at løfte resultater og skabe reel værdi for samfundet og konkrete interessenter. Kurset vil træne dine evner til at identificere og højne den samfundsmæssige værdi af din forskning og dermed øge mulighederne for at sikre fremtidig funding og etablering af projekter på baggrund af dine resultater.

Kurset udspringer af metoder fra design thinking og start-up miljøet og overfører disse til en forskningsrelevant kontekst. Dette suppleres med den nyeste forskning indenfor interdisciplinaritet og innovation i sundhedssektoren.

Udbytte

• Sørg for din forksning for betydning - både inden for og uden for academia
  • Få indsigt i nye metoder til at skaffe funding
  • Transformer dine forskningsresultater til projekter og/eller produkter
  • Åben dine karrieremuligheder ind i den private sektor
  • Styrk din interdisciplinaritet
  • Tænk din forskning ind i en større samfundsmæssig kontekst
  • Styrk din kommunikationsevner til gavn ved både forsvar og i dit daglige arbejde.

Undevisere

Kathrine Arlander, specialkonsulent (kursusleder) & Martin Vesterby, M.D., Ph.D.

Praktisk information

Forberedelse: Der vil forkomme hjemmearbejde og feltstudier mellem fremmødegangene. Hertil forbederelse via online materiale og videnskabelige artikler.

Sprog: Engelsk (med mindre alle deltagere taler dansk)

ECTS: 5,5

Kursusleder: Kathrine Arlander, INNO X Health, Aarhus Universitet, HEALTH, Institut for klinisk medicin

Antal deltagere: Max 16 deltagere