BIO-X

- Interdisciplinær forskning i verdensklasse

Vi er affiliated partner med Bio-X programmet på Stanford University, som vi samarbejder med, til inspiration for begge parter og vores BioMedical Design uddannelse er inspireret af Biodesign forløbet på Stanford University.

På Bio-X samles interdisciplinære forskningsteams for finde værdiskabende løsninger til reelle behov. Det interdisciplinære fokus betyder at tre forskellige fagligheder skal bidrage til projektet før det kan realiseres i Bio-X regi. På programmet prioriteres der aktivt samarbejde mellem den akademiske verden og den industrielle sektor, for at opnå de mest værdiskabende løsninger.

De første tanker til det, der senere skulle blive til INNO-X Healthcare, blev tænkt på en inspirationstur til Stanford University og deres Bio-X program.